La FE CCOO PV la LOMQE per seleccionar director o directora


L’esborrany presentat substitueix al que ja va passar per mesa en octubre per tal d’adaptar-lo als criteris establerts en la LOMQE


La FE CCOO PV “rebutgem la LOMQE i la seua aplicació, i instem el professorat i la comunitat educativa en general a fer Resistència. I en la línia d’aquesta resistència, rebutgem aquesta nova normativa que és simple aplicació dels criteris estipulats en l’esmentada llei”.
La Conselleria d’Educació planteja un nou esborrany per a la norma que regula la selecció de directors i directores.
Aquest esborrany modifica el que ja va passar per mesa en octubre per introduir els criteris que marca la LOMQE per al procés que seleccione directors/es per al curs 2014-2015.
Les modificacions respecte de l’anterior i que desenvolupa la LOMQE van en el següent sentit: augmentar la representació de l’administració educativa en la comissió que selecciona, passant d’un 50% a un 60%, per contra, disminuir la representació del centre, tant de professorat com del consell escolar, passant d’un 50% a un 40% i, finalment, premiar aquelles persones que seguisquen els dictats de la política educativa de la Conselleria: apareix en el barem pertànyer a la Mesa de directors/es així com centres que estiguen en la xarxa de qualitat. 
Aquests canvis “són, per a nosaltres, altament significatius, ja que estableix un marc on la possibilitat que siga l’administració qui decidisca qui serà el director o la directora del centre és altíssima. Per tant, serà com un tràmit per a seleccionar qui és afí a la política educativa de la Conselleria”.

Com ja han fet públic, “la FE CCOO PV rebutgem la LOMQE i la seua aplicació, i instem el professorat i la comunitat educativa en general a fer Resistència. I en la línia d’aquesta resistència, rebutgem aquesta nova normativa que és simple aplicació dels criteris estipulats en l’esmentada llei”.


La Veu del Paìs Valencià
http://www.laveupv.com/noticia/7933/la-fe-ccoo-pv-rebutja-la-normativa-de-la-lomqe-per-seleccionar-director-o-directora

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s