S’han publicat les ajudes per a transport escolar corresponents al curs 2014-2015.


S’han publicat les ajudes per a transport escolar corresponents al curs 2014-2015. Aquestes ajudes comprenen dues modalitats, transport col·lectiu i ajudes individuals. Aquestes últimes s’aplicaran a l’alumnat que, complint els requisits per a ser usuari de transport escolar col·lectiu, no puga ser inclòs en cap ruta autoritzada.

ALUMNAT BENEFICIARI DE LES AJUDES:

Aquell el centre d’escolarització del qual es trobe en un municipi diferent al de la seua residència per no existir en aquest oferta educativa.

L’alumnat escolaritzat en centres i aules específiques d’educació especial.

Aquell el domicili habitual del qual, degudament acreditat, es trobe a una distància, en línia recta, de 3 km o més del centre educatiu que li corresponga per a la seua escolarització. Excepcionalment la direcció territorial podrà autoritzar línies de transport per a alumnat que no complisquen aquest últim requisit.

TERMINIS DE PRESENTACIÓ:

La sol·licitud es formalitzarà segons el model inclòs en l’annex I d’aquesta convocatòria i es presentarà en el centre on es trobe matriculat l’alumne o alumna.

  • Educació Infantil i Primària: des de la publicació d’aquesta resolució fins al 4 de juliol.
  • Educació Secundària Obligatòria: des de la publicació d’aquesta resolució fins al 21 de juliol.
  • Per a les matrícules que es realitzen en el mes de setembre el termini de presentació de les sol·licituds serà des de l’1 fins al 5 del citat mes.

RESOLUCIÓ DE LES AJUDES

Quant a les sol·licituds d’ajuda individual de transport, la direcció territorial remetrà als centres educatius, fins al 10 d’octubre, un llistat provisional en el qual s’inclourà l’alumnat que compleix els requisits establits en la convocatòria així com aquells que no els compleixen. Aquests llistats es publicaran en el tauler d’anuncis del centre educatiu corresponent. Aquesta publicació servirà de requeriment als interessats perquè en el termini de 10 dies hàbils, explicats a partir de l’endemà a la publicació, puguen esmenar els defectes observats. El termini màxim per a resoldre i publicar les resolucions serà el 10 de desembre de 2014, i el silenci administratiu implicarà la denegació de l’ajuda.

Pel que fa al transport col·lectiu, la direcció territorial, una vegada rebuda la informació dels centres, remetrà als mateixos un llistat de les rutes de transport, així com d’alumnat tant beneficiari com autoritzat (aquell alumnat que no tenint la condició de beneficiari rep autorització per a utilitzar el transport fins a completar les places existents). Després de la publicació de les llistes provisionals, s’obrirà un termini de deu dies perquè els interessats puguen reclamar, i posteriorment la direcció territorial comunicarà els llistats definitius als centres. El silenci administratiu implicarà la denegació de l’ajuda.
FAPA València

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.