Convocatòria del programa experimental per a la coordinació d’horaris lectius, per a l’alumnat que cursa simultàniament Ensenyament Secundari i Ensenyaments de Règim Especial de Música i/o Dansa


Dijous passat,dia 4, la Conselleria va publicar la convocatòria del programa experimental per a la coordinació d’horaris lectius, per a l’alumnat que cursa simultàniament Ensenyament Secundari i Ensenyaments de Règim Especial de Música i/o Dansa. 

L’objectiu d’aquest programa és facilitar la conciliació de tots dos estudis, possibilitant que en les hores corresponents a les assignatures convalidades o exemptes, puguen cursar matèries corresponents als ensenyaments de règim especial en els conservatoris. Els centres poden sol·licitar la inclusió en el programa fins al 26 de setembre, però el termini perquè els alumnes sol·liciten participar en ell el termini finalitza divendres dia 12 de setembre.

Des de FAPA-València volem assenyalar que, tot i que som conscients de la necessitat de facilitar a l’alumnat d’Ensenyaments de Règim Especial tots els mitjans necessaris per a simultanejar aquests estudis amb l’ensenyament obligatori, la Conselleria ha tornat a actuar amb precipitació, quan es publica l’ordre el curs ja ha començat i, per tant, els horaris ja estan elaborats. A més, hem de tindre en compte que cada aula d’un conservatori acull a alumnes de diversos centres, i que la coordinació és molt complexa. Aquesta informació respecte als horaris hauria de lliurar-se a les famílies abans que trien centre i no al contrari. Per últim cal assenyalar que tampoc no es faciliten els mitjans necessaris per a desenvolupar un programa efectiu, ja que s’especifica que la implantació d’aquests programes no tindrà incidència alguna en la dotació econòmica.

FAPA-VALENCIA


Convocatoria

http://www.docv.gva.es/datos/2014/09/04/pdf/2014_7985.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.