STEPV proposa una Vaga Educativa a la tardor


El sindicat convoca assemblees per decidir les mobilitzacions a l’educació


STEPV ha convocat assemblees de professorat i del personal que treballa als centres docents per valorar i decidir sobre la proposta de mobilitzacions per a la tardor. El Sindicat ha convocat durant aquesta setmana assemblees a totes les comarques del País Valencià. Aquestes assemblees, que són obertes a totes les persones que treballen al sector, formen part de la consulta que està fent el sindicat al personal del sector, les organitzacions representatives i les diverses plataformes per l’escola pública per decidir quines han de ser les mobilitzacions al sector docent.

Per al Sindicat, aquest curs es presenta complicat per diversos motius: aplicació de la LOMQE, retallades en tots els àmbits, avanç de l’inici de les classes, destrucció de l’ocupació, empitjorament de les condicions laborals, acomiadament del personal interí, manca de negociació real i efectiva…
La proposta de l’STEPV és una proposta oberta en tots els aspectes que persegueix la màxima unitat del personal i de les organitzacions representatives del sector per fer front als atacs a les nostres condicions laborals i a l’educació. Aquesta es concreta en:
– Dilluns 6 d’octubre: en commemoració del 5 d’octubre, dia mundial de les persones docents, concentracions en tots els centres docents i lectura de manifests a favor de l’ensenyament i per la recuperació de tots els nostres drets.
– Dijous 23 d’octubre: jornada de Vaga Educativa en tot el sector de l’ensenyament amb grans manifestacions. Aquesta data coincideix amb el tercer dia de la vaga estudiantil que s’ha convocat. En tot cas, la data és oberta amb la finalitat d’aconseguir el màxim consens entre el professorat, les organitzacions representatives del sector i els diversos territoris de l’estat.
– Dijous 27 de novembre: dia de lluita per l’ensenyament públic amb assemblees, tancaments i concentracions. Aquesta jornada s’emmarcaria en la setmana de lluita de les Marxes de la Dignitat que culminaria amb manifestacions massives dissabte 29 de novembre.

– També proposem fer nostres les propostes acordades en les jornades de les Marees per l’Educació Pública celebrades a Galiza que es concreten en la campanya: “12 mesos, 12 lluites” i les que s’acorden per la Trobada de Plataformes per l’Ensenyament Públic que es reunirà dissabte 13 de setembre


La Veu en Valencià
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s