Educació amplia el termini per a retornar els llibres de XarxaLlibres fins a l’11 de juliol


S’han registrat 328.311 sol·licituds per a participar en la segona fase de #XarxaLlibres i en la creació del Banc de Llibres

L’objectiu és proporcionar les majors facilitats possibles perquè tothom puga accedir a la gratuïtat del material curricular.

RedactaVeu / València

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha anunciat que amplia el termini de presentació de sol·licituds per a participar en el banc de llibres dins el marc del programa de gratuïtat de material curricular#XarxaLlibres. Així, les famílies que ho desitgen podran accedir al formulari telemàtic fins al proper 11 de juliol i posteriorment fer l’aportació de llibres als centres.

La decisió s’ha pres per tal de donar més marge a la participació en el programa d’aquell alumnat que ha realitzat les proves extraordinàries de juliol i també per flexibilitzar els terminis per a aquells centres educatius que ho necessiten. L’objectiu és proporcionar les majors facilitats possibles per tal que tothom puga accedir a la gratuïtat del material curricular.

Així, a falta d’arredonir les xifres amb les sol·licituds que puguen registrar-se fins al proper 11 de juliol, la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha registrat, fins al moment, un total de 328.311 sol·licituds per a participar en la segona fase de #XarxaLlibres i en la creació del Banc de Llibres. D’aquestes sol·licituds, 107.625 corresponen a la demarcació d’Alacant, 40.550 a la de Castelló i 179.938 a la de València.

#XarxaLlibres a tots els centres sostinguts amb fons públics

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha adreçat una carta a les famílies dels centres privats-concertats per aclarir diferents qüestions respecte al programa XarxaLlibres. En la missiva es detalla el procediment d’elaboració de la normativa i la participació i col·laboració de diversos sectors de la comunitat educativa en el disseny del pla, com ara directors, sindicats i els representants de pares i mares d’alumnes. També s’han mantingut reunions amb representants d’altres comunitats autònomes.

“La nostra voluntat és que s’asseguren els bancs de llibres a tots els centres educatius sostinguts amb fons públics. Pel bé de les famílies que porten els fills i filles a centres privats-concertats, on els titulars no volen crear bancs de llibres, demanem a aquestos responsables que ho reflexionen seriosament perquè els únics perjudicats són els alumnes i un programa com XarxaLlibres és l’exemple del treball en equip pel bé comú de tota la societat valenciana”, ha explicat el secretari autonòmic Miquel Soler.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s