25é. Certamen de Narrativa Curta del Puig “CONTE”


L’Ajuntament del Puig de Santa Maria, a través de la Regidoria de Cultura,convoca el 25é PREMI DE NARRATIVA CURTA “CONTE”, activitat promoguda per EL PUIG, VILA DEL LLIBRE, de conformitat a les següents

BASES

  1. Podran optar al Premi de Narrativa Curta “Conte” totes les persones que ho desitgen, a excepció de les persones guanyadores de l’edició immediatament anterior.
  2.  Els relats presentats,  en prosa narrativa,  seran de tema lliure i cada autor/a podrà presentar un sol conte, que serà en valencià o en castellà.
  3. Les obres presentades hauran d’ésser originals inèdites, no havent sigut publicades ni total ni parcialment, ni guardonades en aquest o un altre certamen literari.

 El treballs podran presentar-se també mitjançant correu electrònic (lamarina@elpuig.org).  Caldrà enviar dos arxius, un amb el relat i un altre amb les dades personals. L’organització garantix l’anonimat dels participants.

Les obres s’hauran de lliurar abans de les 14 h. del dimecres 23 de novembre de 2016 al Centre Cultural LA MARINA. Plaça Mariano Benlliure, s/n, 46540 EL PUIG DE SANTA MARIA.

S’estableixen els següents premis:

MILLOR CONTE EN VALENCIÀ            600 EUROS*

ACCÈSSIT CONTE EN VALENCIÀ           300 EUROS

MILLOR CONTE EN CASTELLÀ            600 EUROS*

ACCÈSSIT CONTE EN CASTELLÀ           300 EUROS

El nom dels guanyadors/ores es farà públic en el transcurs de la Vetlada Literària de Sant Pere, la qual es celebrarà el divendres 27 de gener de 2017.

Els originals premiats restaran en propietat de l’Ajuntament del Puig de Santa Maria, el qual es reserva el dret de publicar-los. Els originals  no premiats podran ser retirats a LA  MARINA  fins el dia  17 de febrer del  2017.

(EXTRACTE DE LES BASES: Bases íntegres publicades al web www.elpuig.org)

extracte-bases-conte

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.