La XIV Setmana Internacional anima l’estudiantat a fer una estada a l’estranger


L’objectiu és promoure que l’alumnat de la UV realitze una estada a Europa o en altres continents

La Universitat de València celebra del 14 al 18 de novembre la XIV Setmana Internacional, una cita dedicada a informar a l’estudiantat sobre els programes d’intercanvi per a fer estades en l’estranger durant el curs 2017-2018.

RedactaVeu / València

Les dihuit facultats, repartides en els tres campus de la Universitat de València, acolliran diferents activitats a partir d’aquest dilluns i fins el pròxim divendres 18 de novembre amb l’objectiu d’animar els estudiants a fer estades en l’estranger. Així, el Servei de Relacions Internacionals i Cooperació, amb la col·laboració de totes les facultats i escoles de la Universitat, donarà a conèixer a tot l’estudiantat les diferents opcions a les quals pot acollir-se.

L’objectiu és promoure que l’alumnat realitze una estada a Europa -mitjançant el Programa Erasmus Estudis- o en altres continents -mitjançant el Programa Internacional-. Per això, s’han programat diverses activitats en els 18 centres de la Universitat de València. En els actes, que compten amb la participació dels coordinadors de mobilitat i del personal de Relacions Internacionals, s’oferirà informació detallada de l’oferta de destinacions, la forma i termini en què es faran les sol·licituds, els requisits necessaris per a optar a una destinació d’intercanvi i altres qüestions rellevants relacionades amb els programes esmentats.

La informació detallada de cadascuna de les reunions es pot consultar en aquest enllaç.

Xerrades per centres i titulacions

Durant aquesta setmana, s’han preparat xerrades informatives per centres i per titulacions. En aquestes xerrades es repartirà material informatiu d’interés sobre els intercanvis i l’estudiantat podrà aclarir dubtes. A més, la Setmana Internacional realitzarà una sessió específica sobre Àsia per a promocionar les estades a Xina, Corea, Japó i Taiwan. Finalment, es duran a terme altres activitats com ara sessions informatives sobre el programa Erasmus per al personal d’administració i serveis (PAS) i per al professorat (PDI).

Cal dir que la Universitat de València compta amb una llarga trajectòria en programes d’intercanvi i, actualment, la institució acadèmica és la segona destinació de tota Europa en rebre estudiants dins del programa Erasmus Estudis i la cinquena en enviar-ne.

http://www.laveupv.com/noticia/23213/la-xiv-setmana-internacional-anima-lestudiantat-a-fer-una-estada-a-lestranger

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.