Proyecto V.E.O.C, acrónimo de VIDEO-VIERNES, ENTRA, OPINA Y COMPARTE.


La iniciativa, impulsada desde la Concejalía de Igualdad del Ayuntamiento de Massamagrell consiste en la publicación en el Facebook de Igualdad Massamagrell de una serie de cortometrajes que reflejan la realidad social en torno a la igualdad, con el objetivo de concienciar a las personas sobre la misma.

 Los cortometrajes, cuidadosamente escogidos por el equipo impulsor, se publicarán cada viernes hasta el último de marzo, día 30, quedando disponible el apartado de comentarios para la puesta en común de opiniones.

Nota de Prensa

Cartel Información Proyecto VEOC Massamagrell - VAL.

Des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Massamagrell es va portar endavant una iniciativa focalitzada en els problemes que comporta la desigualtat de gènere. El projecte es coneix com a VEOC (de les sigles corresponents a Vídeo-divendres, Entra, Opina i Comparteix) i s’emmarca en la Política Municipal d’Igualtat que està impulsant l’ajuntament en els últims anys.
La iniciativa, coneguda com a VEOC, consisteix en la publicació d’una sèrie de vídeos que reflecteixen la realitat social al voltant de la igualtat. Cada divendres fins a l’últim de març, dia 30, es compartiran a les xarxes socials de la regidoria d’igualtat diferents curtmetratges seleccionats de forma específica per part de l’equip impulsor del Pla Municipal d’Igualtat.
L’apartat de comentaris estarà obert a tota persona que vulga aportar la seua opinió i compartir-la al seu propi perfil per a aconseguir un major abast i difusió. L’objectiu principal d’esta activitat és conscienciar al voltant dels problemes socials en igualtat, com la conciliació de la vida laboral, familiar i personal, la coeducació, la discriminació però raó de sexe, la igualtat d’oportunitats, la salut laboral i la violència de gènere, entre d’altres.
Des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Massamagrell s’anima a totes les persones a participar en esta iniciativa, aportant la seua opinió i compartint-la, així com a conèixer un poc més sobre la realitat que ens concerneix a tota la ciutadania.
Regidoria d’Igualtat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.