La importància de “fer pedagogia sobre l’alimentació”: la ‘Guia per als menús en menjadors escolars 2018


La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, i el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, han presentat aquest dimecres al CEIP Alejandra Soler de València la ‘Guia per als menús en menjadors escolars 2018’, un document que actualitza la guia publicada en 2007 i que pretén arbitrar els mecanismes que garantisquen una oferta alimentària equilibrada i saludable als centres educatius públics i privats valencians.

Amb aquesta guia, es pretén “orientar els professionals que treballen als menjadors escolars, les empreses que fan els menús i els consells escolars”.

Descarrega la guia al  http://www.san.gva.es/documents/151311/7497836/Guia+Menu+Menjadors+Escolars+GVA+2018.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.