El pla Edificant tindrà més dotació econòmica i durarà dos anys més


El Consell destinarà 1.000 milions d’euros a la construcció, ampliació, reforma i equipament d’escoles fins al 2024

ALÈNCIA. El Ple del Consell ha aprovat l’acord que modifica el Decret llei 5/2017 i pel qual s’amplia la dotació econòmica i la durada establida per al programa de construcció, ampliació, reforma i equipament de centres públics docents de la Generalitat: Edificant.

El programa Edificant disposa d’una dotació estimada de 700 milions d’euros per al període 2018-2022. Amb la modificació del decret, aquesta dotació s’incrementa en 300 milions d’euros fins a arribar a un total de 1.000 milions d’euros. Igualment, la durada del programa s’amplia en dos anys, amb la qual cosa el període d’execució serà el que hi ha comprés entre les anualitats del 2018 i el 2024.

El Decret llei 5/2017 té com a objectiu satisfer el dret constitucional a l’educació mitjançant la dotació d’unes infraestructures educatives de qualitat. Per a dur-ho a terme es realitzaran actuacions com l’eliminació dels barracons, la construcció de nous centres, l’ampliació i adequació d’altres i la rehabilitació de les instal·lacions obsoletes.

Aquestes accions es realitzaran mitjançant vies de cooperació entre les diferents administracions públiques territorials implicades i a través del programa Edificant.

En aquests moments s’estan gestionant, a través d’Edificant, un total de 695 expedients, en diversos graus d’execució. A més, cal sumar altres 250 possibles sol·licituds pendents de petició formal.

https://www.diarilaveu.com/el-pla-edificant-tindra-mes-dotacio-economica-i-durara-dos-anys-mes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.