Comissió Mixta d´Anglès

1 de juny de 2018
Estimades famílies,
 
Allà pel gener de 2018 es començà a formar la Comissió Mixta d’Anglès. En aquesta comissió formada per famílies, mestres, ex-alumnat de l’escola i escoltades les aportacions que l’alumnat feia des de les aules, començàrem a pensar/somiar en la millora de l’àrea de dita llengua.
 
I un d’aquests somnis va ser fer per ajudar a que tot l’alumnat de 3r i 4t puguera anar a la Setmana d’Immersió Lingüística programada per al mes de juny. No volíem que cap alumn@ es quedara apartat de dita activitat per una qüestió econòmica.
 
Moltes van ser les idees que van eixir a la comissió per tal d’aconseguir donacions i financiar al màxim possible la quantitat econòmica necessària, però finalment ens vam centrar en una. Organitzat per l’AMPA de l’escola i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’El Puig, es posà en marxa l’oferiment de berenars a la porta de l’escola. La idea era fomentar la col·laboració entre la Comunitat Educativa, que hauria de ser solidària amb l’alumnat de 3r i 4t.
 
Finalment, després de 12 berenars i una rifa, s’han recaptat 2.085€ gràcies a la vostra PARTICIPACIÓ en dites activitats. Això repercuteix en que cada alumn@ dels 40 participants va a rebre 52€.
 
Ara és temps d’avaluar i pensar en com millorar, però el que està clar és que…
 
HEU TIRAT UNA MÀ
HEU PARTICIPAT
HEU FET COMUNITAT
 
Només ens queda animar-vos a participar en tots els espais que l’escola ofereix (grups interactius, comissions mixtes, volta a peu/bici, col·laborant amb l’AMPA, etc.), perquè tenim el mateix objectiu (la formació d’elles i ells) i perquè TOTS JUNTS FEM ESCOLA!
 
Ací deixem un vídeo resum del que ha donat de sí aquesta activitat.
 
 

MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES PER LA VOSTRA AJUDA I PARTICIPACIÓ!

EL CURS QUE VE, MÉS!

 

Tira una mà participa 

Març de 2018

Estimades famílies,
Des de l’AMPA anem a organitzar una sèrie d’activitats per col·laborar amb la Comissió Mixta d’Anglés a tractar d’aconseguir que tot l’alumnat de 3r i 4t puga assistir a la Setmana d’Immersió en Llengua Anglesa al centre English Summer School de Faura. Ni AMPA ni Comissió Mixta volem que cap xiquet/a es quede sense gaudir d’aquesta activitat per motius econòmics, ja que creguem en l’escola pública inclusiva, gratuïta i d’igualtat d’oportunitats. Així doncs, les activitats que organitzarem fomentaran la solidaritat de la Comunitat Educativa amb els grups de 3r i 4t.

La primera activitat que anem a proposar és l’oferiment de berenars a la porta de l’escola els dijous de 16:15 a 17:00h, per tal de fomentar la donació de cada membre de la Comunitat Educativa. Aquesta activitat començarà el proper dijous 1 de març i es celebrarà tots els dijous lectius fins el 31 de maig.

Les famílies de 3r i 4t aportaran aliments (fruita, entrepans, coques dolces i/o salades, etc.) per a que puguen ser adquirits, a través d’una donació econòmica, per famílies i alumnat de l’escola. Açò no lleva que si alguna família que no pertany a aquests cursos vol participar voluntàriament aportant berenar, és totalment benvinguda. Sols cal que ho comunique a Robert (mestre d’anglés) o a algun/a familiar de 3r o 4t.

Cadascun dels menjars que s’oferisca tindrà un cartell amb els ingredients utilitzats per a que les persones amb al·lèrgies alimentàries estiguen informades.

La totalitat dels diners que es recapten es destinaran al fons per a l’ajuda a l’alumnat de 3r i 4t. 

És per això que vos animem a PARTICIPAR adquirint el berenar dels dijous a través d’aquesta activitat, sent així SOLIDARIS i COL·LABORADORS en que cap xiquet/a es quede sense anar a la setmana d’immersió per motius econòmics.

També és IMPORTANT tindre en compte que l’activitat d’immersió es pretén que quede instaurada al 2n cicle, amb la qual cosa, tot l’alumnat que, en un futur, passe per aquest cicle podrà assistir-hi, i les seues famílies ser beneficiàries d’aquest tipus de col·laboració i solidaritat per part de la Comunitat Educativa.

JUNTS FEM ESCOLA!!!
Moltes gràcies per fer que siga possible!

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

cartell.jpg