Mercat Solidari

EL MERCAT SOLIDARI HA SIGUT UN ÈXIT!! – 2018-2019Hem recaptated 1530 euros que es destina a ASFAPE, Associació de Familiars amb Perthes.

El “Mercat Solidari” està integrat per alumnes, professors i AMPA; Es procedeix a la venda de tots els treballs realitzats per l’alumnat i els beneficis del qual seran donats a una ONG. Es convida a tot el poble a participar. L’AMPA s’encarrega de buscar els diferents regals donats pels comerços del Puig per la rifa, en vista d’obtenir els majors diners possibles. Així mateix, es munta una taula de berenar en la qual col·laboren desinteressadament pares i mares fent-nos les delícies amb els més saborosos pastissos, dolços i salades, així com cafè, llet, infusions, xocolata…

Gràcies a totes i tots! 

2016-2017
mercat-solidarieste-comerc

Óptica El Puig,  Artegraf, Oceanogràfic, Putgerets, Zumbar, Punt i coma, La poma, Anavi, CP Sport, Pelu Guillermo, Herbetes (valencia), Petit Bouche, DeLorena, Ferretería Bendicho, Gabinete Estético Marina Navarro, Ferretería Enesa, Bar Tramuntana, Parafarmacia El Puig, Antonio Cano, Telam, CopBol, Monestir, La Lluna, Frener, Casa Fernández (Puçol) Euronics, Vistalia Óptica Antonio Ortiz, Ajuntament El Puig, Tus uñas, Detalls, Frutas Santa Maria, Al Pan Pan, L´Andana, Tienda Muebles Bamax, Fruta L´Hort, Estanco Plaza Constitución, Amadeus, Maria Luis Gabalda. Estética integral, Pepita Oriola, Juani Letrado, La Carme decoració, Aigua fresca, Bar Noé, Ca Joan, Informática Puig, Floristería Amparo, Leopori Fotografía, Cafeteria Sambori, El Puig Club Esportiu, Flavia Mirelli.


 
Mercat solidari 2015-2016
   
2015-2016