Quim Som

AMPA Pare Jofré té com objectiu central col•laborar amb la comunitat educativa en la formació integral dels xiquets i xiquetes del nostre poble. Per aquesta raó considerem fonamental implicar-se el máxim possible per coordinar i fer coherent el treball educatiu de professorat i famílies. Vos convidem i animem a participar activament en les reunions, on podreu plantejar les propostes que considereu oportunes per millorar la nostra escola.

Per una educació pública i de qualitatQUINS OBJECTIUS TENIM?

  1. Organització d’activitats extraescolars i complementàries, culturals, esportives i recreatives.
  2. Col·laborar en les activitats educatives del centre.
  3. Promoure la participació de les mares i pares en l’organització i gestió del centre a través de les comissions que componen el Consell Escolar del Centre.

PER QUÈ FER-SE SOCI?

  • Participar en la educació dels nostres fills i filles junt a tota la comunitat educativa.
  • Contribuir i participar en el desenvolupament i enfortiment de nostra comunitat educativa.
  • Contribuir a l’augment dels recursos que disposa l´escola: fons bibliotecaris, etc…;
  • Impulsar les activitats extraescolars; i organització activa de totes les festes: Nadal, Carnestoltes, festa de fi de curs, excursions…
  • Obtindre descomptes en els vestuaris: samarretes, gorres, etc…

COM S’ACONSEGUEIXEN ELS NOSTRES OBJECTIUS

  • Amb els quotes de socis
  • Activitats realitzades pels mares i pares, i alumnes/as: Teatre, venda de productes per recaptar fons.

L’AMPA és REUNEIX tots els dilluns a les 9 hores en la escola. Les comunicacions amb els/les pares/mares les realitzem via correu electrònic i tauló d´AMPA.

La QUOTA de l’AMPA és de   1.- Alumne 18 €     2.- Alumnes 20 €    3.- Alumnes 22€  per família. Aquesta quota es pot fer efectiva a:

  • Cajamar al número IBAN ES18-3058-2149-1327-20000278 indicant els cognoms de la família.
  • En cas que alguna persona s’estime més fer l’ingrés en efectiu al compte de l’AMPA heu d’entregar el justificant de pagament al tutor/a.

Enllaç de full de socis

En l’actualitat (curs 2017-2018) som 142 famílies que estem associades a l’AMPA, aquests és, un total de 193 nens i nenes que són socis de 219 nens i nenes matriculats al CEIP Pare Jofré)


Si encara no sou socis/sòcies de l’AMPA i voleu ser-ho, empleneu el full de soci que es troba disponible en la bústia de l’AMPA. Sol·liciteu-lo en Direcció o entreu en contacte amb l’AMPA en ampaparejofre@gmail.com o a l´enllaç https://ampaparejofreblog.wordpress.com/acerca-de/documents-per-descarregar/

Recordeu de revisar bé el número de compte bancari per a la domiciliació, per cada remesa de cobrament retornat costa una mitjana de 2 a 2:50 euros. No oblideu signar el full donant  l’autorització per a la domiciliació.

Un pensament sobre “Quim Som

  1. Retroenllaç: El lipdub que hem fet amb motiu del 75è aniversari | AMPA Pare Jofré

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.