Recursos

 

  • Confederació Gonzalo Anaya

Es va fundar el 10 de març de l´any 2001, amb l´objectiu de defensar un ensenyament públic de qualitat. Des d´aleshores està formada per tres federacions provincials, FAPA-València, FAPA Penyagolosa de Castelló i  FAPA Enric Valor d´Alacant, i per això té com a principal activitat aconseguir la unitat d´acció, des de la coordinació de les federacions d´APA/AMPA que la integren.

http://www.gonzaloanaya.com/principal.php

  • CEAPA – Confederación Española de Asociaciones de Padres y Madres de Alumnos    https://www.ceapa.es/

La Confederació Espanyola d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnat (CEAPA) és una entitat social, no confessional, progressista i independent, que treballa per una escola pública de qualitat, aconseguir l’èxit escolar de tot l’alumnat, democratitzar l’ensenyament i millorar les condicions de la infància.

És la major confederació de AMPA de tot l’Estat, doncs agrupa a prop de 12.000 associacions de pares i mares d’alumnes de l’ensenyament no universitari. Per açò, és l’interlocutor principal dels pares i mares davant el Ministeri d’Educació en les seues negociacions sobre les accions i polítiques a impulsar en el sistema educatiu.

CEAPA té com a finalitat ser òrgan de relació i coordinació entre les federacions i confederacions que la integren, a fi de potenciar les seues respectives possibilitats d’actuació, així com facilitar la labor de les associacions de pares i mares de l’alumnat. Els seus objectius no difereixen dels de la federacions a les quals representa que el seu objectiu primordial és el de la defensa d’una escola democràtica i participativa, amb la intervenció en la seua gestió de mares, pares i alumnat mitjançant les seues associacions

  • FEVAEX – Fundacion Educativa De La Comunidad Valenciana Para Actividades Extraescolares

http://www.fapa-valencia.org/documentos/TRIPTICO%20FEVAEX.pdf

http://fevaex.org/